top of page

Hoidot ja valmennukset

Kipuja? Unihäiriöitä? Jännitystiloja? Ylikunto?

Olen monipuolisesti koulutettu terveys- ja hyvinvointialan ammattilainen, ja työkalupakistani löydämme yksilölliset keinot kiireidesi ja kireyksiesi karkottamiseen.

Liikkeelle lähdetään aina alkuhaastattelulla, jossa kartoitetaan tilanteesi ja tavoitteesi. Haastattelu sisältyy sekä valmennuksiini että manuaalisiin hoitoihin.

Lue lisää palveluistani:
 

Manuaaliset hoidot:
 

Liikunta ja valmennus:
 

Hinnat ja maksutavat
 

Firstbeat

Firstbeat Life on suomalainen, sydämen sykevälivaihteluihin perustuva mittaus. Sillä saadaan tietoa stressin ja palautumisen tasapainosta arjessa sekä yksityiskohtaista tietoa mm. unen laadusta. Mittauksiin kuuluu aina henkilökohtainen palautekeskustelu joko kasvotusten tai netissä. Aloita Life-valmennus kanssani! Valmennusjakson minimipituus on 6 kuukautta.

Neurosonic

Manuaaliset hoidot

MyFascia-hoito on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä lihaskalvojen hoitokonsepti. MyFascia pohjautuu meridiaaneihin ja ajatukseen siitä, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi hoidossa ei käsitellä pelkkää ongelmakohtaa, vaan huomioidaan kehon kokonaisuus ja syvemmät kalvorakenteet. Esimerkiksi vatsan alueen faskiahoito voi tuoda ratkaisun refluksiin tai kuukautiskipuihin. Faskian hoitaminen vaikuttaa monilla eri tavoilla. Hoidon avulla on mahdollista poistaa kipuja, ratkaista toimintahäiriöitä sekä rentouttaa.

Hermoratahieronta on vaihtoehtoinen, luonnollinen hoitomuoto, joka auttaa lihasvaivoihin, useimpiin kroonisiin sairauksiin, särky- ja kiputiloihin.​ Se on kokonaisvaltaista hoitoa, jossa kuntoutetaan ääreishermosto ja siten avustetaan kehon omaa paranemismekanismia. Hoito aloitetaan säännöllisillä, noin viikon välein tapahtuvilla aloitushoidoilla (5-10 kertaa), jonka jälkeen hoitoa jatketaan yksilöllisesti. Hermoratahieronta sopii kaikille: poikkeuksena vain odottavat äidit ja juuri leikkauksesta tulleet (2 kk väliä).

Klassinen hieronta on pehmytkudosten manuaalista käsittelyä lihasjännitysten poistamiseen ja nivelten liikelaajuuksien parantamiseen. Sivelyjen, hankausten, puristelujen, taputusten ja ravistelujen tukena voidaan käyttää myös lämpöpakkausta pehmentämään lihaksia ja laukaisemaan lihasjännitystä.

Kajava-terapia on yli sata vuotta vanha suomalaisen kirurgi ja anatomian professori Yrjö Kajavan kehittämä hoitomuoto. Se on koko kehon huomioiva hoito, jossa vaikutetaan ääreis- ja keskushermostoon, pintaverenkiertoon sekä imunestekiertoon ja sidekudosrakenteiden kykyyn liikkua toisiinsa nähden. Kajava-terapia sopii kaikenikäisille kipujen ja kireyksien hoitamiseen, mutta myös erilaisten sairauksien ja tapaturmien aiheuttamien turvotusten helpottamiseen sekä yleiseen hermostolliseen rentoutumiseen. Lue lisää Kajava-terapian verkkosivuilta!

Faskia
Hermorata
Klassinen
Kajava

Liikunta ja valmennukset

Personal training eli henkilökohtainen kuntovalmennus tekee harjoittelusta innostavaa.  Tehdään juuri sinulle sopiva harjoitteluohjelma lajeilla, joista pidät ja joilla pääsemme toivottuihin tuloksiin. Laajan koulutus- ja kokemuspohjani ansiosta voin tarjota monipuolista liikunnan ja ravitsemuksen asiantuntemusta eri-ikäisten ja -kokoisten ihmisten tavoitteisiin. Kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja luodaan realistiset tavoitteet!

EMG-liikeanalyysi eli pinta elektromyografialla tehtävä analyysi lihasten aktivaatiosta erilaisissa liikkeissä selvittää tarkasti miten keho toimii. Analyysissa löydät liikkeet, joilla edistyt varmemmin kohti kehon tasapainoa. Analyysi soveltuu niin kuntoutujille kuin aktiivikuntoilijoille ja kilpaurheilijoille.

TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Voit saada yksilöllisen ohjauksen TRE-stressinpurkuliikkeisiin vastaanotollani.

Pt
Foamroller
TRE
bottom of page