top of page
Palveluni
MyFascia

MyFascia -hoito

MyFascia hoitomenetelmä pohjautuu meridiaaneihin ja ajatukseen siitä, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Hoito aloitetaan asiakkaan haastattelulla, jolla pyritään selvittämään kehoon tällä hetkellä vaikuttavat tekijät. Miksi joku asia vaivaa sinua juuri nyt, miksi se särkee, on kireä tai haittaa jokapäiväistä elämääsi? Varaudu siis alkuun kertomaan omasta historiastasi terapeutille. 
 
Haastattelun jälkeen terapeutti tutustuu kehoosi paremmin käsillään tutkimalla. Hoitomenetelmän valinnan kullekin hoitokerralle määrittelee haastattelu yhdessä terapeutin käsillään tekemän tutkimuksen kanssa. Olemme yksilöitä ja elimistömme reaktiot ovat hyvin erilaisia, joten on tärkeää jokaisen hoitokerran alussa tarkistaa sen hetkinen tilanne ja valita hoitotapa käsillä tehtyyn tutkimukseen perustuen.
 
Faskian hoitaminen vaikuttaa monilla eri tavoilla kehossamme. Hoidon avulla on mahdollista poistaa kipuja, ratkaista toimintahäiriöitä sekä rentouttaa. Tämän jälkeen on sinun hetkesi tukea oman kehon hyvinvointiasi tarkoin valituilla harjoitteilla.

 

Lisätietoa MyFascia-hoidoista

Ota Yhteyttä >>

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta,

luonnollinen hoitomuoto särkyihin & kipuihin

Hermoratahieronta on vaihtoehtoinen, luonnollinen hoitomuoto, joka auttaa lihasvaivoihin, useimpiin kroonisiin sairauksiin, särky- ja kiputiloihin.​ Se on ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa; kehon hermoratojen kokonaisvaltaista käsittelyä, huomioiden pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat, isot ja pienet aivot, keskiaivot, väliaivot ja aistit. Hieronnalla saadaan noin 1,5 – 3 miljoonaa hermosolua toimeliaiksi. 

 

Hermoratahieronnassa kuntoutetaan ääreishermosto ja siten avustetaan kehon omaa paranemismekanismia. 
Hoito usein aiheuttaa aluksi muutoksen pahempaan suuntaan.

Näin käy erityisesti kroonisissa sairauksissa, joissa on tyypillistä runsas kuona-aineiden kerääntyminen kudoksiin. Tällaisissa tapauksissa hoidettavan vointi muuttuu tilapäisesti huonommaksi, koska elimistöstä poistuu valtavia määriä kuona-aineita ja myrkkyjä.Kehon tällä tavalla puhdistautuessa joutuvat sen erityselimet (maksa, iho, munuaiset ja keuhkot) suuren työtaakan alle.

Hermoratahieronta sopii kaikille; poikkeuksena vain odottavat äidit ja juuri leikkauksesta tulleet (2kk väliä) Hermoratahoito sopii myös lapsille.

 

Miten hoito tapahtuu?
 
Aloituskerrat (5-10 kertaa): 
Tulee hoitoa ottaa säännöllisesti viikon välein (vähintään 4pv, enintään 7pv väliä). Tällä tavoin saadaan koko kehon hermosolut toimeliaiksi ja hoidon piiriin, maksan entsyymikanta lisääntymään ja solun sisäinen tasapaino eli homeostaasi palautumaan. 
 
Hoidon jatkaminen

(Yksilöllisesti 2-6 viikon välein, n. 8kk-2v ajan) 

Ota Yhteyttä >>

Personal Training
Personal Training

Kuntoharjoittelun pitää olla innostavaa ja kivaa. Tehdään harjoitteluohjelma juuri sinulle sopivaksi, voimme lisätä ohjelmaan toivomiasi lajeja ja päästä toivottuihin tuloksiin. Tehtäväni on tehdä sinulle kehittävä ohjelma ja ohjata sen toteutuksessa. Harjoituspäiväkirjan pitäminen tukee kehitystäsi kohti tavoitteitasi!
 

Miten hyödyt Personal Trainerista?

Personal Trainerin avulla saat näkyviä ja ennen kaikkea tuntuvia tuloksia!

Vaikutuksen näkee myös eri elämäntilanteissa ja asioissa, muun muassa lisääntyneenä energiana, parempana jaksamisena työ- ja sosiaalielämässä sekä kohentuneena ulkomuotona.

Kun ikää tulee lisää, hyvässä kunnossa on vähemmän vaivoja ja kipeitä paikkoja sekä parempi mieli.

Ottamalla minuun yhteyttä teet ensimmäisen askeleen kohti terveellisempää elämää!

 

Harjoittelu mukaan elämään!

Tarjoan terveyspalveluita auttaakseni Sinua löytämään ja saavuttamaan asettamasi tavoitteet.Korkeatasoinen ja laaja koulutus- ja kokemuspohjani ansiosta voin tarjota monipuolisia liikunnan ja ravinnon valmennuspalveluita kaikenikäisille ja kokoisille ihmisille. Kauttani saat apua kunnon kohotukseen ja oikeaan ruokavalioon.Kartoitamme yhdessä tarpeesi ja luomme realistiset tavoitteet!

Ota Yhteyttä >>

Klassinen Hieronta

Klassinen hieronta on manuaalista pehmytkudosten käsittelyä lihasjännitysten poistamiseen ja nivelten liikelaajuuksien parantamiseen. Klassisessa hieronnassa käytetään otteina sivelyjä, hankauksia, puristeluja, taputuksia ja ravisteluja. 

Hieronnan tukena voidaan käyttää myös lämpöpakkausta pehmentämään lihaksia ja laukaisemaan lihasjännitystä. Kipupisteiden ja kalvorakenteiden käsittelyllä saadaan usein merkittävästi helpotettua kipuja ja paranettua liikelaajuuksia.

 

Myös urheilijan lihashuoltoon kuuluu oleellisena osana myös hieronta, joka on tärkeä osa palautumisessa sekä osana harjoitusohjelmaa. Valmentajakokemus auttaa sopivan rytmityksen löytämiseen hierontoihin, jotta ne tukevat parhaiten harjoittelua.

 

Ota Yhteyttä >>

TRE-stressinpurku

Yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Saat kehosi takaisin.Voit saada yksilöllisen ohjauksen TRE-stressinpurkuliikkeisiin vastaanotollani.

Ota Yhteyttä >>

Neurosonic

Unihäiriö, stressi, selittämätön kipu, ylikunto. Jokin on vialla, mutta mikä?

Uniongelmat, stressi ja selittämättömät kivut johtuvat elimistössämme olevasta epätasapainosta. Neurosonicissa käytettävä moderni teknologia tuottaa matalataajuusvärähtelyä, jolla korjataan stressin aiheuttamaa epätasapainoa. Värähtely on tehokasta ja sen korjaava vaikutus on välitön ja kokonaisvaltainen. Kaikki perustuu siis liikkeeseen, värähtelyyn, kuten kehonkin toiminnat.

Lisätietoa Neurosonic-hoidoista

Ota Yhteyttä >>

EMG-liikeanalyysi

EMG-liikeanalyysin avulla saat selville millaisilla liikkeillä saat heikosti aktivoituvat lihakset mukaan liikkeen tuottamiseen. EMG-liikeanalyysista hyötyvät niin kokeneet kuntosaliharjoittelijat, kilpaurheilijat kuin kuntoutujat. Liikeanalyysista saat mukaasi videoidut liikkeet, joilla saat kehitettyä kehoasi kohti tasapainoa.

Ota Yhteyttä >>

Ota Yhteyttä!

matti.kettunen@kotiportti.fi

Puh. 044 555 8224​

 

Vastaanotto Pälkäneellä
Mustapellonpolku 3, 36600 Pälkäne
Ma, To: 08:00 -19:00
 
Vastaanotto Hämeenlinnassa
Palokunnankatu 15, 2. krs 13100 Hämeenlinna
Ke, Pe: 08:00 - 18:00

La: 09:00 - 15:00
 
Hakkarin Helmi Lempäälässä
Hakkarintie 5, 37550 Lempäälä
Ti: 08:00 - 18:00

SÄHKÖINEN AJANVARAUS >>

Success! Message received.

Ota Yhteyttä
bottom of page